October 22, 2014

Travel / Solo Excitement

Kleve, Germany 2014
Like I said before I went to New York City all by myself for three weeks, so off course I'm going to survive a few days in London by myself. I'm pretty excited non the less. Before booking my trip there, there was this thought that popped into my head twice. 'Maybe I can find someone to join me.' But thinking about it for a few seconds, I came to the conclusion I didn't want anyone to join me. At least not on this trip. This is something I want to do by myself. Get up in the morning when I want to. Eat when and where I want to. Sit down to write when I want to. Taking photographs as long as I want to. I know my way around London and I can't wait to explore it some more. All by myself! =)

**

Zoals ik al eerder heb geschreven, ben ik in mijn eentje naar New York City geweest. Uiteraard kan ik dan ook wel een paar dagen Londen overleven. Ondanks dat vind ik het natuurlijk wel een beetje spannend, maar ik heb er super veel zin in! Voordat ik mijn reis boekte speelde ik heel even met de gedachte om toch nog iemand te zoeken die met mij mee wilde. Maar toen ik er even over nadacht, kwam ik tot de conclusie dat ik helemaal niemand mee wilde. In ieder geval niet voor deze reis. Dit is iets wat ik voor mijzelf wil doen. Opstaan wanneer ik wil, eten wanneer ik wil, ergens gaan zitten om te schrijven wanneer ik wil, zolang doen over het maken van foto's als ik wil. Ik ken de weg in Londen redelijk goed en ik kan niet wachten om nog meer nieuwe dingen te ontdekken. Helemaal alleen! =)

© just Aimee | All rights reserved.
BLOG TEMPLATE HANDCRAFTED BY pipdig