December 10, 2014

Travel / How to enjoy your beach holiday?

Alanya, Turkey 2011
Summer may be over, but that doesn't mean nobody is going on a beach holiday (yay if you are!). You know I love a city trip more than a beach trip, but also doesn't mean I don't like holidays were I can lie on the beach all day and do absolutely nothing. I can do that. No problem at all. Here are some simple, but essential tips to enjoy your beach holiday.

Water. Lots of water. It's really important to hydrate, especially when it's hot hot hot.

When I'm on holiday I don't go anywhere without my sunglasses. Perfect for when the sky is too bright.

Another absolute must for me, is sunscreen. I turn into a lobster if I don't use it and nobody wants that.

Give me a good book (for the beach it's usually a chicklit) and I will enjoy myself for a few hours. Great way to spend your time.

If you're like me and you don't like to have sand everywhere, take a huge towel with you to the beach. I guarantee you, you'll be so much more comfortable (and it's free compared to renting a bed).

You can bring a nice cover up, for when you need to go to the supermarket or to get a drink. I'm not a big fan of going to the supermarket in my bikini. 

I always bring a hat to the beach, because I don't like my head to be in de sun 24/7.

Don't forget to go into the water in between tanning, it will keep you cool.

Bring some music with you, but please don't disturb your neighbours.

Last, but not least, bring your friends with you! Have a good time and enjoy!

**

De zomer is misschien voorbij, maar dat betekent niet dat er niemand naar een zonnig oord gaat (super veel plezier als je gaat!). Jullie weten dat mijn favoriet de citytrip is, maar dat betekent niet dat ik niet van een strandvakantie hou (waar ik de hele dag op het strand kan liggen en verder niks hoef te doen). Dat kan ik namelijk ook, geen probleem. Hier zijn wat simpele tips om optimaal van je strandvakantie te genieten.

Water! Drink heel veel water.

Met een strandvakantie is een zonnebril (of twee) onmisbaar voor mij. Perfect tegen de scherpe lucht.

Nog een ander onmisbaar item voor mij is mijn zonnebrandcrème. Als ik die niet gebruik verander ik in een kreeft en dat willen we niet.

Geef mij een goed boek (op het strand meestal een chicklit) en ik vermaak me uren op het strand. Het perfecte tijdverdrijf voor mij.

Als je net zoals ik ben en je houdt er niet van dat er na een dagje strand overal zand zit, neem dan een extra grote handdoek mee. Geloof me dat is zoveel fijner dan een klein handdoekje.

Neem een leuk jurkje mee om over je bikini aan te trekken als je bijvoorbeeld even naar de supermarkt gaat of een drankje gaat halen. Ik hou er niet van om dan in mijn bikini rond te lopen.

Ik neem ook altijd een hoed / pet mee naar het strand. Ik hou er niet van om 24/7 met mijn hoofd in de zon te lopen. Weer een reden om een leuk hoedje te kopen!

Vergeet niet om af en toe even het water in te gaan. Lekker verkoelend en hou je het ook langer uit in de zon.

Neem ook wat muziek mee, maar probeer je buren op het strand er niet teveel mee lastig te vallen.

Als laatste, maar misschien wel het meest belangrijke: Neem je vrienden mee. Have a good time and enjoy! 
SHARE:
© just Aimee. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig