November 27, 2016

Rotterdam Marathon Training | Week 1Maandag
Het allereerste rondje van mijn marathon training! Aaargh, volgens mij is nog niet helemaal tot me doorgedrongen wat ik ga doen. Altijd als ik zo'n grote marathon volg op de TV of als ik andere mensen hoor praten over een marathon, dan heb ik meteen het gevoel dat ik dat ook wil doen! Ik ging iets te hard van start en dat moest ik bekopen met hoofdpijn de rest van de dag. 

Woensdag
Vandaag ging ik voor een interval training. Gezien de snelheid van 7'02'' zou je het niet zeggen, maar het was echt een interval rondje. Ik heb het rustig aan gedaan, aangezien ik maandag de hele dag hoofdpijn heb gehad na m'n rondje. Van te voren en daarna extra goed gedronken en gegeten. Gelukkig kwam de hoofdpijn vandaag niet terug. 

Vrijdag
Weer een kort rondje van 5km. Deze week draaide ik alleen maar avonddiensten. Wat echt perfect is als je in de ochtend wilt hardlopen. Dat heb ik de afgelopen drie dagen dus ook steeds gedaan =) Vandaag weer lekker rustig aan gedaan. Again no hoofdpijn. 

Zondag
Het laatste en langste rondje van de eerste week, 10km! Mijn benen, en vooral mijn kuiten, hadden het in het begin wel even zwaar. Bij een kilometer of 6 werd m'n ademhaling rustiger en voelde m'n benen wat beter. Ik denk dat ze toch even moesten wennen aan vier rondjes in de week. Zo blij dat de eerste week goed is gegaan! Op naar de volgende 19 (!) weken! =D
SHARE:
© just Aimee. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig