På salg!

Baderomtekstiler | Mille Notti Fontana Håndkle Eko 30X50 Cm, Lys Grønn

NOK 161.87 NOK 98.10

Forny badet med nye og luksuriøse håndklær fra Mille Notti. Fontana håndkle i fargen lysegrønn gir rommet nytt liv samtidig som det bidrar til et rolig og harmonisk inntrykk. Håndkleet er …

På lager

Varenummer: A.7539-FS3495 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Forny badet med nye og luksuriøse håndklær fra Mille Notti. Fontana håndkle i fargen lysegrønn gir rommet nytt liv samtidig som det bidrar til et rolig og harmonisk inntrykk. Håndkleet er produsert i høyeste kvalitet og har en generøs vekt på 650 g/m2. Håndkleet er laget av organisk ringspunnet bomull og er dekorert med en kant langs kortsidene.
Den ringspunnede frottéen gjør at bomullsfibrene er vevd i samme retning, og skaper en holdbar og myk frotté. Et slikt håndkle holder i mange år fremover, tåler slitasje og mange vasker.
Hvis du vil ha en annen farge eller størrelse er Mille Notti Fontana håndkle tilgjengelig i flere forskjellige design. Alle håndklær fra serien er sertifisert med GOTS og Øko-Tex Standard 100. Dette betyr at det stilles sosiale og miljøvennlige krav i alle ledd i produksjonskjeden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Baderomtekstiler | Mille Notti Fontana Håndkle Eko 30X50 Cm, Lys Grønn”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling