På salg!

Bestikk | Aida Enso Bestikksett 16 Deler, Sort

NOK 1373.40 NOK 676.89

Enso betyr sirkel på japansk og er et symbol på frihet, kreativitet og eleganse. Det er nettopp de verdiene som inspirerte det berømte arkitektfirmaet C.F Møller til…

På lager

Varenummer: A.7539-FS5389 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Enso betyr sirkel på japansk og er et symbol på frihet, kreativitet og eleganse. Det er nettopp de verdiene som inspirerte det berømte arkitektfirmaet C.F Møller til å designe Enso i samarbeid med Aida. Tanken er at de enkelte delene kan kombineres til en elegant og presentabel helhet. Den funksjonelle designen er praktisk og kan stables på din egen måte. Dekk bordet med dette serviset når du virkelig skal imponere gjestene. Enso er laget av porselen. Tåler stekeovn, mikrobølgeovn og fryser.
ENSO betyr sirkel på japansk og er et symbol på frihet, kreativitet og eleganse. Det er nettopp de verdiene og sirkler som inspirerte det berømte arkitektfirmaet C.F Møller til å designe ENSO i samarbeid med Aida. Tanken er at de enkelte delene kan kombineres til en elegant og presentabel helhet. Den funksjonelle designen er praktisk og kan stables på din egen måte. Dekk bordet med dette servicet når du virkelig skal imponere gjestene.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Bestikk | Aida Enso Bestikksett 16 Deler, Sort”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling