På salg!

Bord | Decotique Marvelous Air Marmorbord 80X80 Cm, Carrara/Sort

NOK 1510.74 NOK 676.89

Marvelous Air marmorbord, et elegant og vakkert salongbord fra svenske Decotique. Bordet er 80×80 cm og er tilgjengelig i fire forskjellige fargekombinasjoner. Marvelous Air er en serie marmorbord som stråler av klassisk eleganse. Und…

På lager

Varenummer: A.7539-FS6137 Kategorier: , Stikkord: , ,

Beskrivelse

Marvelous Air marmorbord, et elegant og vakkert salongbord fra svenske Decotique. Bordet er 80×80 cm og er tilgjengelig i fire forskjellige fargekombinasjoner.
Marvelous Air er en serie marmorbord som stråler av klassisk eleganse. Underdelen er i ett stykke og krever dermed ingen montering. De vakre bordplatene av marmor er tilgjengelige i to farger og med både sort og hvit base. Hver kombinasjon er stilig, bordene passer perfekt foran sofaen og blir vakre blikkfang i rommet. Foruten denne størrelsen er det også en mindre variant på 60×60 cm, og et større rektangulært bord på 120×60 cm.
Naturmaterialer som marmor gjør hver bordskive unik når det gjelder farge og overflate, det er forskjell i både fargene og teksturen på marmor. Ingen overflate er den andre lik. Dette er ikke noe uvanlig, men en selvfølge ettersom materialet er skapt av naturen. Skiftningene gjør marmor til et av de vakreste materialene som brukes i møbelindustrien, da hvert møbel får sin egen unike look.
Carrara Marmor:
Carrara marmor er en av verdens mest kjente typer marmor. Den er enten hvit eller blågrå. Preget av høy kvalitet, ripe-bestandighet og en kompakt struktur. Marmoren kommer fra steinbruddene rundt Carrara i Nord-Toscana, Italia.
Verde Guatemala:
Verde Guatemala er en hard og motstandsdyktig marmor, fra nettopp Guatemala. En dyp grønn marmor med lysere mønster og en herlig struktur. Marmoren har en vakker dybde og mye liv.
Vedlikehold:
Marmor er et mykt steinmateriale, derfor krever bordplaten forsiktig håndtering ved montering på rammen. Marmor er et naturlig materiale, og hver plate er unik når det gjelder farge og overflate. Marmor tåler ikke noen form for syrer, for eksempel vin, fruktjuice eller karbonsyre. Rengjøringsmidler som er laget for å fjerne kalkavsetninger må aldri brukes. Polerte overflater behandles best med syrefri voks eller naturlig såpe.
Viktig informasjon om marmor
Marmor er et porøst og levende steinmateriale, noe som betyr at mønster og fargeendringer kan forekomme. Hver bordskive er unik. For at marmorplaten skal opprettholde sin vakre overflate er det viktig å behandle den forsiktig og følge de anbefalte vedlikeholdrådene. Husk at en polert marmorplate har en viss avstøtende effekt på væsker. Til tross for dette har den en større tendens til å få synlige etsninger og matte flekker når den kommer i kontakt med sure stoffer sammenlignet med en matt marmorplate. Vi tar ikke ansvar for eventuelle skader som kan oppstå, all bruk av marmor er på egen risiko.
Marmor er svært følsom mot sure væsker som juice, vin og sure rengjøringsmidler, men også kaffe, te og brus kan føre til at overflaten etses.
Marmor kan også absorbere og få en mørk misfarging av oljer eller vann under langvarig kontakt.
Bruk alltid underlag under porselen, glass, samt varme panner og gryter.
Rengjør alltid bordskiven med en klut eller svamp umiddelbart ved eventuelt søl for å unngå skade på marmoren.
Rengjør bordplaten med en løsning av vann og en PH-nøytral såpe og tørk deretter med en tørr klut.
Ikke bruk vaskemidler som inneholder syre, eddik, blekemiddel, ammoniakk eller andre rengjøringsmidler for allment bruk.
Det anbefales på det sterkeste å impregnere marmor. Symaskinolje anbefales ikke da det gjør steinen mørk.
Legg merke til at den beste måten å behandle flekker eller etsning på avhenger av overflaten og fargen på marmoren, samt hva som har forårsaket skaden. Spør en ekspert for råd til akkurat din marmorplate.
Taroli – hva er det?
Marmor er et naturlig materiale som har blitt dannet i berggrunnen under 140 millioner år. Når man trekker ut steinen ser det ut til at det er dannet små bobler som vanligvis er noen få millimeter i diameter. Disse gassboblene kalles Taroli og blir vanligvis etterfylt og forseglet i den grad det er mulig. Man vil alltid bevare steinens naturlige design og sjarm, noe som også betyr at det kan finnes mindre vannkrystaller – dannet naturlig av vannet som har strømmet gjennom berggrunnen gjennom årene.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Bord | Decotique Marvelous Air Marmorbord 80X80 Cm, Carrara/Sort”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling