På salg!

Bord | Mavis Höllviken Sidebord Ø45X50 Cm, Lysegrå

NOK 1579.41 NOK 676.89

Et sidebord fra Mavis spektakulære serie Höllviken, formgitt av den svenske designeren Martina Elgemark. Sidebordet har en funksjonell design med et typisk skandinavisk preg me…

På lager

Varenummer: A.7539-FS6290 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Et sidebord fra Mavis spektakulære serie Höllviken, formgitt av den svenske designeren Martina Elgemark. Sidebordet har en funksjonell design med et typisk skandinavisk preg med Martinas valg av materialer og farge. Bordet har en vakker plate i sten av italiensk Carrara Blanco-marmor.
Spesifikasjoner
Finnes i to forskjellige farger
Tilgjengelig i totalt seks forskjellige design med forskjellige bordplater
Beregnet tid for montering, ca. 10 minutter
Tørkes av med en lett fuktig klut – vedlikeholdtips finner du her
Viktig informasjon om marmor
Marmor er et porøst og levende stenmateriale, som betyr at det kan være forskjeller i mønster og farger. Hvert produkt er dermed unikt. For at marmoren skal beholde sin vakre overflate er det viktig å behandle den nøye og følge de anbefalte vedlikeholdsinstruksjonene. Husk at en polert marmorplate har en noe frastøtende effekt på væsker, men har likevel en større tendens til å få synlige etsninger og matte flekker når den kommer i kontakt med sure stoffer, sammenlignet med en matt marmorplate. Vi tar ikke ansvar for skader som kan oppstå, all bruk av marmor er på egen risiko.
Marmor er veldig følsom mot sure væsker som juice, vin og sure rengjøringsmidler, men selv kaffe, te og brus kan føre til at overflaten blir etset.
Marmor kan også suge til seg og få en mørk misfarging av oljer eller vann ved langvarig kontakt.
Bruk alltid underlegg under porselen, glass og varme panner og gryter.
Ved eventuelt søl, rengjør alltid umiddelbart med en klut eller svamp for å forhindre skade på marmoren.
Rengjør marmoren med en løsning av vann og en PH-nøytral såpe, tørk deretter av med en tørr klut.
Ikke bruk vaskemidler som inneholder syre, eddik, blekemiddel, ammoniakk eller andre vaskemidler for generelt bruk.
Det anbefales sterkt å impregnere marmor. Symaskinolje anbefales ikke, da den mørkgjør stenen.
Merk at den beste metoden for å behandle flekker eller etsing avhenger av overflaten og fargen på marmoren, samt stoffet som forårsaket skaden. Be en ekspert om råd om akkurat din marmorplate.
Taroli – hva er det?
Marmor er et naturlig materiale som har blitt dannet i berggrunnen over 140 millioner år. Når stenen har blitt utvunnet ser det ut til at det har blitt dannet små bobler, som vanligvis er noen få mm i diameter. Disse gassboblene kalles Taroli og blir vanligvis fylt på nytt og forseglet i den grad det er mulig. Man vil alltid bevare stenens naturlige form og sjarm, noe som betyr at den kan ha mindre vannkrystaller, naturlig dannet av vannet som har strømmet gjennom berggrunnen under alle disse årene.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Bord | Mavis Höllviken Sidebord Ø45X50 Cm, Lysegrå”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling