På salg!

Bord | OX Denmarq O Spisebord Ø80 Cm, Messing/Hvit Marmor

NOK 1565.68 NOK 814.23

O Spisebord fra OX Denmarq, designet av Dennis Marquart. Et elegant spisebord som det er lett å forelske seg i. Bordplaten av marmor hviler på et fint stativ av messingbelagt stål. De rene, stilige linjene gjør dette bordet til en frem…

På lager

Varenummer: A.7539-FS6160 Kategorier: , Stikkord: , ,

Beskrivelse

O Spisebord fra OX Denmarq, designet av Dennis Marquart. Et elegant spisebord som det er lett å forelske seg i. Bordplaten av marmor hviler på et fint stativ av messingbelagt stål. De rene, stilige linjene gjør dette bordet til en fremtidig klassiker. Merk at marmor er et naturlig materiale og at farger og mønster skiller seg fra bord til bord.
Viktig informasjon om marmor
Marmor er et porøst og levende sten-materiale, som betyr at det kan være forskjeller i mønster og farger. Hvert produkt er dermed unikt. For at marmoren skal beholde sin vakre overflate er det viktig å behandle den nøye og følge de anbefalte vedlikeholds instruksjonene. Husk at en polert marmorplate har en noe frastøtende effekt på væsker, men har likevel en større tendens til å få synlige etsninger og matte flekker når den kommer i kontakt med sure stoffer, sammenlignet med en matt marmorplate. Vi tar ikke ansvar for skader som kan oppstå, all bruk av marmor er på egen risiko.
Marmor er veldig følsom mot sure væsker som juice, vin og sure rengjøringsmidler, men selv kaffe, te og brus kan føre til at overflaten blir etset.
Marmor kan også suge til seg og få en mørk missfarging av oljer eller vann ved langvarig kontakt.
Bruk alltid underlegg under porselen, glass og varme panner og gryter.
Ved eventuelt søl, rengjør alltid umiddelbart med en klut eller svamp for å forhindre skade på marmoren.
Rengjør marmoren med en løsning av vann og en PH-nøytral såpe, tørk deretter av med en tørr klut.
Ikke bruk vaskemidler som inneholder syre, eddik, blekemiddel, ammoniakk eller andre vaskemidler for generelt bruk.
Det anbefales sterkt å impregnere marmor. Symaskin-olje anbefales ikke, da den mørkgjør stenen.
Merk at den beste metoden for å behandle flekker eller etsing avhenger av overflaten og fargen på marmoren, samt stoffet som forårsaket skaden. Be en ekspert om råd om akkurat din marmorplate.
Taroli – hva er det?
Marmor er et naturlig materiale som har blitt dannet i berggrunnen over 140 millioner år. Når stenen har blitt utvunnet ser det ut til at det har blitt dannet små bobler, som vanligvis er noen få mm i diameter. Disse gassboblene kalles Taroli og blir vanligvis fylt på nytt og forseglet i den grad det er mulig. Man vil alltid bevare stenens naturlige form og sjarm, noe som betyr at den kan ha mindre vannkrystaller, naturlig dannet av vannet som har strømmet gjennom berggrunnen under alle disse årene.
Les om materialer og vedlikehold her
Polér produktet regelmessig for å opprettholde den opprinnelige finishen.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Bord | OX Denmarq O Spisebord Ø80 Cm, Messing/Hvit Marmor”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling