På salg!

Glass | Iittala Essence Vannglass 35 Cl 2-Pakk, Klar

NOK 266.83 NOK 156.96

Essence stilrene glass er designet av Alfredo Häberli fra Iittala. Essence er et multifunksjonelt glass som er et flott tillegg til den populære serien. Formmessig har glasset den samme moderne og stil…

På lager

Varenummer: A.7539-FS5209 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Essence stilrene glass er designet av Alfredo Häberli fra Iittala. Essence er et multifunksjonelt glass som er et flott tillegg til den populære serien.
Formmessig har glasset den samme moderne og stilige designen som de andre glassene i serien. Felles for serien er at alle glassene er laget av tynt, blyfritt glass som tåler oppvaskmaskin. Det som skiller dette glasset er at det ikke har noen stett eller fot, og at det har et annet volum på kuppelen.
Glassets kuppel har et volum på 35 eller 55 cl og en tynn kant som gjør at glasset raskt kan tilpasse seg til temperaturen på drikken. Glasset går gradvis innover mot toppen, dette hjelper til med å bevare boblene i kullsyret vann lengre. Et friskt glass vann har aldri smakt så godt. Essence stilige glass passer perfekt på middagsbordet ved siden av vinglasset fra samme serie.
Kapasiteten på 35 eller 55 cl gjør at glasset passer utmerket til alt fra vann, øl, smoothies eller vin. Bare fantasien setter grenser.
Essence

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Glass | Iittala Essence Vannglass 35 Cl 2-Pakk, Klar”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling