På salg!

Glass | Iittala Essence Vannglass 35 Cl 4-Pk, Klar

NOK 470.88 NOK 284.49

Essence vannglass, designet av Alfredo Häberli fra Iittala. Et veldig allsidig glass som er et godt supplement til vinglassene i denne enormt populære serie…

På lager

Varenummer: A.7539-FS4907 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Essence vannglass, designet av Alfredo Häberli fra Iittala. Et veldig allsidig glass som er et godt supplement til vinglassene i denne enormt populære serien.
Formmessig har glasset den samme moderne og stilige designen som de andre glassene i serien. Felles for serien er at alle glassene er laget av tynt, blyfritt glass og tåler oppvaskmaskin. Det som skiller dette glasset fra de andre er at det ikke har en fot.
Vannglasset har et volum på 35 cl, og en tynn kant som gjør at det raskt tilpasser seg etter temperaturen på vannet. Glasset som skrår seg gradvis innover på toppen fungerer også for å holde boblene i kullsyreholdige drikker lenger.
Det stilige glasset passer perfekt på middagsbordet, ved siden av vinglassene fra samme serie. De kan også brukes til smoothies om morgenen og desserten på kvelden – Bare fantasien setter grenser.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Glass | Iittala Essence Vannglass 35 Cl 4-Pk, Klar”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling