På salg!

Gryter & Panner | Fiskars Rotisser Kaserolle, 3,5L

NOK 1275.30 NOK 627.84

Rotisser kasserolle av Pentagon Design. Rotisser er for den sofistikerte kokken som verdsetter høy kvalitet og varig design. Kasserollen er laget av tynn aluminium med et non-stick Hardtec…

På lager

Varenummer: A.7539-FS7488 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Rotisser kasserolle av Pentagon Design. Rotisser er for den sofistikerte kokken som verdsetter høy kvalitet og varig design. Kasserollen er laget av tynn aluminium med et non-stick Hardtec Superior-belegg som gjør at ingenting kleber og varmefordeling er rask og jevn. Passer alle varmekilder, inkludert induksjon, kan brukes i ovn på opptil 240°C. Kaserollen har et håndtak i rustfritt stål som holder seg kaldt. Et lokk i rustfritt stål følger med. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kan brukes sammen med kjøkkenbestikk av metall.
Rotisser-kasserolle av Pentagon Design. Rotisser-kasserollen er for den sofistikerte kokken som verdsetter høyest kvalitet og varig design. Kasserollen er laget i tynn aluminium med et non-stick Hardtec Superior-belegg som gjør at ingenting kleber og varmefordeling er rask og jevn. Passer alle varmekilder, inkludert induksjon og kan brukes i ovn opptil 240 °C. Sikkert håndtak i rustfritt stål som holder seg kaldt. Lokk i rustfritt stål følger med. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Trygt for kjøkkenbestikk i metall.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Gryter & Panner | Fiskars Rotisser Kaserolle, 3,5L”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling