På salg!

Gryter & Panner | GreenPan Barcelona Traktørpanne Med Lokk, 28 Cm

NOK 1579.41 NOK 676.89

Barcelona er designet for å vare en hel livstid. Kombinasjonen av ekstra tykt aluminium og moderne induksjonsteknologi gir disse produktene en rask og je…

På lager

Varenummer: A.7539-FS7347 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Barcelona er designet for å vare en hel livstid. Kombinasjonen av ekstra tykt aluminium og moderne induksjonsteknologi gir disse produktene en rask og jevn varmefordeling. Med et elegant designet håndtak av rustfritt stål. Barcelona har den nyeste og beste versjonen av keramisk non-stick belegg, forsterket med diamanter for uovertruffen holdbarhet, ripebestandighet, høy ytelse og enkel rengjøring. Ildfast, tåler oppvaskmaskin (håndvask anbefales). 
 
 
Barcelona er designet for å vare en hel livstid. Kombinasjonen av ekstra tykt aluminium og moderne induksjonsteknologi gir disse produktene en rask og jevn varmefordeling. Med et elegant designet rustfritt stålhåndtak som passer perfekt til hånden din. Barcelona har den nyeste og beste versjonen av sunt keramisk non-stick belegg, forsterket med diamanter for uovertruffen holdbarhet, ripebestandighet, høy ytelse og enkel rengjøring. Ildfast. Tåler oppvaskmaskin (håndvask anbefales). Begrenset livstidsgaranti.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Gryter & Panner | GreenPan Barcelona Traktørpanne Med Lokk, 28 Cm”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling