På salg!

Gryter & Panner | GreenPan Universal Lokk 20Cm

NOK 298.22 NOK 147.15

Unngå matsøl samtidig som du holder øye med maten med dette universallokket! Laget av herdet glass som hjelper deg med å overvåke maten. Lokket holder på varme…

På lager

Varenummer: A.7539-FS7307 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Unngå matsøl samtidig som du holder øye med maten med dette universallokket! Laget av herdet glass som hjelper deg med å overvåke maten. Lokket holder på varmen og sparer energi, samtidig som det blir mindre søl på komfyren. Lokket har et rustfritt stålhåndtak for å enkelt kunne flytte kokekaret fra stekeplaten til ovnen. Finnes i forskjellige størrelser så man kan mikse og matche, lokkene er det perfekte tilbehøret på kjøkkenet. Ingen bekymring – vi "dekker" deg. Ovnsikker opp til 220 ° C. Tåler oppvaskmaskin, men håndvask anbefales. Matt håndtak.
 
Unngå matsøl samtidig som du holder øye med maten med dette universallokket! Laget av herdet glass som hjelper deg med å overvåke maten. Lokket holder på varmen og sparer energi, samtidig som det blir mindre søl på komfyren. Lokket har et rustfritt stålhåndtak for å enkelt kunne flytte kokekaret fra stekeplaten til ovnen. Finnes i forskjellige størrelser så man kan mikse og matche, lokkene er det perfekte tilbehøret på kjøkkenet. Ingen bekymring – vi "dekker" deg. Ovnsikker opp til 220 ° C. Tåler oppvaskmaskin, men håndvask anbefales.
 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Gryter & Panner | GreenPan Universal Lokk 20Cm”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling