På salg!

Kjøkkenredskap | Alessi Juicy Salif Sitruspresse, Aluminium

NOK 765.18 NOK 500.31

Juicy Salif sitruspresse, designet av Philippe Starck for Alessi. Juicy Salif sitruspresse er tilsynelatende ingen vanlig juicepresse. Den stilige rom-inspirerte designen ble tegnet av designeren Philippe Starck i 1988, på en pizzas…

På lager

Varenummer: A.7539-FS6389 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Juicy Salif sitruspresse, designet av Philippe Starck for Alessi. Juicy Salif sitruspresse er tilsynelatende ingen vanlig juicepresse. Den stilige rom-inspirerte designen ble tegnet av designeren Philippe Starck i 1988, på en pizzaserviett i Italia. Hvem vet hva han tenkte på da, men det inspirerte definitivt til et unikt verk. Juicepressen er i dag betraktet som et ekte designikon, med sitt dramatiserte formspråk blir den en heftig interiørdetalj på kjøkkenet.
Formmessig oser juicepressens formpressede aluminiumskropp og ben av en 60-tallsinspirert romrakett. Den dråpeformede kroppen passer perfekt under appelsinhalvdelen, noe som gjør den optimal å presse med. Juicen renner ned langs sidene på den smale kroppen og konsentreres til slutt i den spisse enden rett ned i drikkeglasset.
Press deg et friskt glass appelsinjuice på morgenen og nyt. Når du har brukt og rengjort pressen kan den plasseres på kjøkkenbenken og inspirere familie og gjester.
Vedlikehold:
Skylles under rennende vann.
Tørk den med en gang.
Unngå oppvaskmaskin, oppvaskmiddel og andre rengjøringsmidler.
Om den ikke brukes på en stund bør den første satsen av presset juice ikke drikkes, ettersom den tar smak av aluminiumet.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Kjøkkenredskap | Alessi Juicy Salif Sitruspresse, Aluminium”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling