På salg!

Lamper | Gubi Semi Pendel Ø60 Cm, Matt Sort

NOK 1483.27 NOK 814.23

Semi pendellampe fra Gubi, designet av Claus Bonderup og Torsten Thorup. Lampen kommer i tre forskjellige størrelser med en di…

På lager

Varenummer: A.7539-FS8789 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Semi pendellampe fra Gubi, designet av Claus Bonderup og Torsten Thorup. Lampen kommer i tre forskjellige størrelser med en diameter på 30, 47 og 60 cm. Pendellampen passer godt over et spisebord som en kjøkkenlampe, takket være det generøse direkte lyset nedover. Formen åpner for mange forskjellige bruksområder, uansett hjem eller miljø. Designen og enkelheten gjør lampen tidløs, den vil alltid være en favoritt i mange hjem.
Arkitekturstudentene Torsten Thorup og Claus Bonderup satt på hver sin side av landet og sendte tegninger og ideer frem og tilbake. En kveld i 1968 fikk de ideen til denne lampen, etter å ha blitt inspirert av geometriske former med formen av to fjerdedels sirkler. De sendte inn lampen som et konkurransebidrag og vant for den unike designen. Lampen har takket være sin tidløshet vært en bestselgende suksess helt siden 80-tallet. Nå, mer enn 40 år senere, henger lampen over spisebord og stuebord i flere hjem rundt om i hele verden. Lampen er laget av krom.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Lamper | Gubi Semi Pendel Ø60 Cm, Matt Sort”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling