På salg!

Lenestoler & Sittepuffer | &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol, Hvitoljet Eik / Hallingdal 130

NOK 1689.28 NOK 794.61

Loungestolen fra &tradition har et klassisk, dansk design med en retroinspirert følelse. Den har en vakker, håndpolert ramme i massivt tre med slanke ben i messing. Den har en ryggstøtte med en o…

På lager

Varenummer: A.7539-FS6087 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Loungestolen fra &tradition har et klassisk, dansk design med en retroinspirert følelse. Den har en vakker, håndpolert ramme i massivt tre med slanke ben i messing. Den har en ryggstøtte med en optimal helning og et mykt sete i høytetthetsskum og polyesterfiber med høykvalitets, vakre stopninger perfekte for å skape litt ekstra personlighet i ditt hjem.Designet av Sami Kallio. Om loungestolen fra &tradition- Vakkert, dansk design.- Retro stil.- Minimalistisk, strømlinjeformet uttrykk.- Loungestolen kommer iulike modeller.- Finnes også med armlener.- Høykvalitets stopninger.- Dybde: 690 mm.- Bredde: 610 mm.- Høyde: 800 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for loungestolen- For mer informasjon, last ned PDF.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Lenestoler & Sittepuffer | &Tradition Boomerang Hm1 Loungestol, Hvitoljet Eik / Hallingdal 130”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling