På salg!

Møbeltilbehør | Decotique Trekk Til Le Grand Air 3-Seter, Lin, Future Grey

NOK 1467.58 NOK 853.47

Trekk til Le Grand Air tre-seter sofa. Trekket er laget av 100% tykt, vakkert, mykt vasket lin, med struktur og drapering. Dette linet er tungt og slitesterkt,…

På lager

Varenummer: A.7539-FS6017 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Trekk til Le Grand Air tre-seter sofa. Trekket er laget av 100% tykt, vakkert, mykt vasket lin, med struktur og drapering. Dette linet er tungt og slitesterkt, med en naturlig sjarm og karakter. Stoffet har en martindale verdi på 30.000. Kan vaskes på skånsomme programmer i maskin på 30 grader, eller håndvaskes.
Vær oppmerksom på at trekk alltid er inkludert når du kjøper Le Grand Air sofaen. Du kan kjøpe et ekstra trekk om du ønsker å variere fargen på sofaen. Alle versjoner av Le Grand Air sofatrekk kan kjøpes separat.
Merk at leverandøren har oppdatert trekkene i materialer og farger etter årskiftet 2019, for å forbedre produktene ytterligere. Hvis du har kjøpt en Le Grand Air før denne datoen og har tenkt å supplere med et annet møbel eller trekk, kan det være forskjeller i fargen og materialer.
Le Grand AirSofaen Le Grand Air fra Decotique har et trendy design som passer alle hjem og stiler. Praktisk, avtakbart trekk og fantastisk komfort som hele familien kan ha glede av. Finnes i flere forskjellige størrelser.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Møbeltilbehør | Decotique Trekk Til Le Grand Air 3-Seter, Lin, Future Grey”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling