På salg!

Oppbevaring & Hyller | Decotique Vogue Mediabenk 136L, Hvit/2B/Messing

NOK 1769.72 NOK 794.61

Mediabenken i serien Vogue oppfyller alle krav for en praktisk og elegant møbel. Det svenske varemerket Decotique har med Vogue mediabenk designet en møbel som takket vær…

På lager

Varenummer: A.7539-FS5878 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Mediabenken i serien Vogue oppfyller alle krav for en praktisk og elegant møbel. Det svenske varemerket Decotique har med Vogue mediabenk designet en møbel som takket være alle de ulike fargene og materialene passer i alle hjem. Velg mellom alt fra trendy fargesterkt i vinrødt og messing til en klassisk hvit farge.
TV-benken finnes i to ulike størrelser, dette er den kortere varianten på 136 cm. Med to skyvedører av messing og en ramme av lakkert MDF eller eik/valnøttfiner er dette en elegant tv-møbel for det stilsikre interiøret. Til disse benkene følger det også med en ekstra dør i samme materiale og farge som stammen, slik at du kan veksle mellom en eller to messingfargede skapdører. Benken har en justerbar hylleplate per rom. Hvert rom har en åpning på baksiden der ledninger kan trekkes ut og gjemmes på baksiden.
Takket være de rene linjene og materialene rengjøres benken enkelt med en fuktig klut. Maks vekt på benken er 25 kg på toppen og 30 kg innvendig.
Vogue Vogue fra Decotique er en serie møbler som passer i de fleste hjem, takket være de mange valgene når det gjelder farge og materialer. I serien finner vi Vogue mediebenk, skap, sideboard, nattbord og vegghengte skap som du kan variere i det uendelige!
Polér produktet regelmessig for å opprettholde den opprinnelige finishen.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Oppbevaring & Hyller | Decotique Vogue Mediabenk 136L, Hvit/2B/Messing”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling