På salg!

Oppbevaring & Hyller | Decotique Vogue Mediabenk 180H, Hvit/2W1B/Sort

NOK 1524.47 NOK 716.13

Det svenske merket Decotique har med Vogue mediabenk designet et møbel som passer til alle boliger, takket være alle farge- og materialkombinasjonene. Denne varianten…

På lager

Varenummer: A.7539-FS5895 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Det svenske merket Decotique har med Vogue mediabenk designet et møbel som passer til alle boliger, takket være alle farge- og materialkombinasjonene. Denne varianten har tre skyvedører, en av messing og de to andre i samme farge som stativet.
TV-benken er tilgjengelig i to forskjellige størrelser, denne er 180 cm med tre dører. Det finnes en justerbar hylle per rom. Hvert rom har en åpning på baksiden, hvor ledninger kan trekkes gjennom og skjules på baksiden. Skapet er basert på to mindre stativ av messing, alternativt hvit- eller sortlakkert metall.
Rengjøring gjør man enkelt med en fuktig klut, takket være de rene linjene og materialene. Den maksimale vekten på benken er 25 kg på toppskiven og 30 kg på innsiden.
Vogue Vogue fra Decotique er en serie møbler som passer i de fleste hjem, takket være de mange valgene når det gjelder farge og materialer. I serien finner vi Vogue mediebenk, skap, sideboard, nattbord og vegghengte skap som du kan variere i det uendelige!
Polér produktet regelmessig for å opprettholde den opprinnelige finishen.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Oppbevaring & Hyller | Decotique Vogue Mediabenk 180H, Hvit/2W1B/Sort”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling