På salg!

Oppbevaring & Hyller | Decotique Vogue Mediabenk 180L, Antracit/2A1B/Messing

NOK 1334.16 NOK 824.04

Det svenske merket Decotique har designet et møbel som passer til alle hjem, takket være alle farge- og materialkombinasjonene. Denne varianten av Vogue har tre skyvedører, en av messing og de to andre i samme farge som ramme…

På lager

Varenummer: A.7539-FS5865 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Det svenske merket Decotique har designet et møbel som passer til alle hjem, takket være alle farge- og materialkombinasjonene. Denne varianten av Vogue har tre skyvedører, en av messing og de to andre i samme farge som rammen.
TV-benken er tilgjengelig i to forskjellige størrelser, denne er 180 cm lang med tre dører. Det er en justerbar hylle i hvert rom, samt en åpning på baksiden der ledninger kan trekkes ut. Skapet står på seks ben av messing.
Takket være de rette linjene og benkens materiale rengjøres den enkelt med en fuktig klut. Topplaten tåler 25 kg, maksimal vekt på hyllene er 30 kg.
Vogue Vogue fra Decotique er en serie møbler som passer i de fleste hjem, takket være de mange valgene når det gjelder farge og materialer. I serien finner vi Vogue mediebenk, skap, sideboard, nattbord og vegghengte skap som du kan variere i det uendelige!
Polér produktet regelmessig for å opprettholde den opprinnelige finishen.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Oppbevaring & Hyller | Decotique Vogue Mediabenk 180L, Antracit/2A1B/Messing”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling