På salg!

Oppbevaring & Hyller | Maze Pythagoras Hyllepakke, Hvit

NOK 1584.32 NOK 824.04

Pythagoras hyllepakke, designet av Gustav Rosén for Maze. Pythagoras er et strålende konsollsystem som pas…

På lager

Varenummer: A.7539-FS5862 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Pythagoras hyllepakke, designet av Gustav Rosén for Maze. Pythagoras er et strålende konsollsystem som passer inn i alle rom i hjemmet. Ved å matche hyllene med de trekantede hylleknektene kan du skape ditt eget unike uttrykk for akkurat din hylle. Denne hyllepakken inneholder hylle og hylleknekter, og blir en nydelig detalj på veggen. De elegante hylleknektene er laget av resirkulert pulverlakkert ståltråd, hyllen er av MDF eller eikefiner.
Det følger med to braketter for å feste til hullene i hyllen, for å forankre hylleplaten til hylleknektene. Deretter kan du legge til hyller og braketter for å skape ditt eget unike system.
Pythagoras Pythagoras fra Maze er et smart hyllesystem fullt av muligheter. Slipp løs leken og kreativiteten og skap din egen, unike hylle. Mer enn stilig designPå overflaten kan Pythagoras se ut som en hverdagslig hylle; hyllesystemet består av metallbraketter og hyller av tre, med rette former og et strengt uttrykk. Men bak overflaten skjuler det seg en lekenhet og kreativitet der de forskjellige delene kan kombineres i det uendelige. Gustav Rosén, hjernen bak Pythagoras, elsker å kombinere form og funksjon, man kan ikke unngå å se at hyllesystemet er påvirket av hans tenkegang.En hylle – (nesten) uendelige muligheterSom navnet avslører er konsollsystemet inspirert av den berømte matematiske Pythagoras læresetning. Beslagene er formet som trekanter og er designet for å støtte hyllen på alle tre sidene. Beslagene kan settes opp på fire forskjellige måter og roteres etter behov, smak og behag. Hyllene er tilgjengelige i en rekke utførelser. Beslagene, som er laget av pulverlakkert metalltråd, er tilgjengelige i sort, hvitt, krom og messing. En hylle blir fin både for seg selv og i kombinasjon med flere hyller. Jo flere hyller – jo større er muligheten forå la kreativiteten flyte.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Oppbevaring & Hyller | Maze Pythagoras Hyllepakke, Hvit”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling