På salg!

Oppbevaring & Hyller | Maze Pythagoras Xs Hylle 42 Cm, Sort

NOK 824.04 NOK 333.54

Pythagoras XS fra Maze. En 40 cm lang hylle som finnes i seks forskjellige kombinasjoner. Hyllen er perfekt på mindre flater. I likhet med resten av serien kan hyllen plasseres på mange forskje…

På lager

Varenummer: A.7539-FS5967 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Pythagoras XS fra Maze. En 40 cm lang hylle som finnes i seks forskjellige kombinasjoner. Hyllen er perfekt på mindre flater. I likhet med resten av serien kan hyllen plasseres på mange forskjellige måter for å skape ulike inntrykk. Laget av resirkulert pulverlakkert metalltråd og lakkert MDF.
Pythagoras Pythagoras fra Maze er et smart hyllesystem fullt av muligheter. Slipp løs leken og kreativiteten og skap din egen, unike hylle. Mer enn stilig designPå overflaten kan Pythagoras se ut som en hverdagslig hylle; hyllesystemet består av metallbraketter og hyller av tre, med rette former og et strengt uttrykk. Men bak overflaten skjuler det seg en lekenhet og kreativitet der de forskjellige delene kan kombineres i det uendelige. Gustav Rosén, hjernen bak Pythagoras, elsker å kombinere form og funksjon, man kan ikke unngå å se at hyllesystemet er påvirket av hans tenkegang.En hylle – (nesten) uendelige muligheterSom navnet avslører er konsollsystemet inspirert av den berømte matematiske Pythagoras læresetning. Beslagene er formet som trekanter og er designet for å støtte hyllen på alle tre sidene. Beslagene kan settes opp på fire forskjellige måter og roteres etter behov, smak og behag. Hyllene er tilgjengelige i en rekke utførelser. Beslagene, som er laget av pulverlakkert metalltråd, er tilgjengelige i sort, hvitt, krom og messing. En hylle blir fin både for seg selv og i kombinasjon med flere hyller. Jo flere hyller – jo større er muligheten forå la kreativiteten flyte.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Oppbevaring & Hyller | Maze Pythagoras Xs Hylle 42 Cm, Sort”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling