På salg!

Serveringstilbehør | Hilke Collection Glassunderlag Hvit Marmor 4-Pk, Messing

NOK 647.46 NOK 421.83

Elegante håndlagde glassunderlag fra eksklusive Hilke. Fire underlag av marmor med messingkanter, pakket i en fin eske – perfekt som en gave til en nær venn. Hilke er svensk design med røtter i Italia. Laget av 100% marmor. Alle produktene fra Hilke …

På lager

Varenummer: A.7539-FS4599 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Elegante håndlagde glassunderlag fra eksklusive Hilke. Fire underlag av marmor med messingkanter, pakket i en fin eske – perfekt som en gave til en nær venn. Hilke er svensk design med røtter i Italia.
Laget av 100% marmor. Alle produktene fra Hilke er laget for hånd, som gjør at små ujevnheter kan forekomme.
Viktige vedlikeholdstips fra Hilke:
For å opprettholde produktets finish kan du bruke messingpuss – merk at den er skadelig for marmor. Vær derfor forsiktig når du rengjør sidene på glassunderlegget. Bruk rød glanol som messingpuss og blå glanol for den forniklede kanten.
Ta minimalt med puss på litt husholdningspapir eller en tørr fiberduk og gni på utsatte steder. Avslutt deretter med en fiberduk for ekstra glans. Hvis det er dypere flekker kan det være nødvendig med to omganger.
Marmor er en natursten, væske kan påvirke stenen. Marmor er spesielt følsom for produkter med syre, for eksempel vin og sitron. Flekker kan forekomme hvis du ikke tørker av underlaget direkte. Kanten kan poleres, men vær forsiktig slik at du beskytter marmoren.
Marmor er et naturlig materiale, som gjør glassunderleggene dine helt unike med sin egen marmorering.
Viktig informasjon om marmor
Marmor er et porøst og levende stenmateriale, som betyr at det kan være forskjeller i mønster og farger. Hvert produkt er dermed unikt. For at marmoren skal beholde sin vakre overflate er det viktig å behandle den nøye og følge de anbefalte vedlikeholdsinstruksjonene. Husk at en polert marmorplate har en noe frastøtende effekt på væsker, men har likevel en større tendens til å få synlige etsninger og matte flekker når den kommer i kontakt med sure stoffer, sammenlignet med en matt marmorplate. Vi tar ikke ansvar for skader som kan oppstå, all bruk av marmor er på egen risiko.
Marmor er veldig følsom mot sure væsker som juice, vin og sure rengjøringsmidler, men selv kaffe, te og brus kan føre til at overflaten blir etset.
Marmor kan også suge til seg og få en mørk misfarging av oljer eller vann ved langvarig kontakt.
Ved eventuelt søl, rengjør alltid umiddelbart med en klut eller svamp for å forhindre skade på marmoren.
Rengjør marmoren med en løsning av vann og en PH-nøytral såpe, tørk deretter av med en tørr klut.
Ikke bruk vaskemidler som inneholder syre, eddik, blekemiddel, ammoniakk eller andre vaskemidler for generelt bruk.
Det anbefales sterkt å impregnere marmor. Symaskinolje anbefales ikke, da den mørkgjør stenen.
Merk at den beste metoden for å behandle flekker eller etsing avhenger av overflaten og fargen på marmoren, samt stoffet som forårsaket skaden. Be en ekspert om råd om akkurat din marmorplate.
Taroli – hva er det?
Marmor er et naturlig materiale som har blitt dannet i berggrunnen over 140 millioner år. Når stenen har blitt utvunnet ser det ut til at det har blitt dannet små bobler, som vanligvis er noen få mm i diameter. Disse gassboblene kalles Taroli og blir vanligvis fylt på nytt og forseglet i den grad det er mulig. Man vil alltid bevare stenens naturlige form og sjarm, noe som betyr at den kan ha mindre vannkrystaller, naturlig dannet av vannet som har strømmet gjennom berggrunnen under alle disse årene.
Polér produktet regelmessig for å opprettholde den opprinnelige finishen.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Serveringstilbehør | Hilke Collection Glassunderlag Hvit Marmor 4-Pk, Messing”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling