På salg!

Serveringstilbehør | Satake Satake Saltsten Med Holder

NOK 564.08 NOK 235.44

Saltsten med holder Fra Satake. Saltsten er den nyeste trenden i matlaging og brukes som en stekeplate på komfyren, i ovnen eller på grillen. Denne rosa saltstenen stammer fra hjertet av Himalaya, laget av salt som har blitt utsatt for et ekstre…

På lager

Varenummer: A.7539-FS4414 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Saltsten med holder Fra Satake. Saltsten er den nyeste trenden i matlaging og brukes som en stekeplate på komfyren, i ovnen eller på grillen. Denne rosa saltstenen stammer fra hjertet av Himalaya, laget av salt som har blitt utsatt for et ekstremt trykk.
Maten som tilberedes på saltstenen får en balansert saltsmak som fremhever de naturlige smakene av ingrediensene. En oppvarmet sten kan brukes på bordet for å steke små stykker kjøtt, fisk eller sjømat. Kan også brukes nedkjølt for både matlaging og servering av for eksempel sushi, grønnsaker, frukt eller desserter. 
Spesifikasjoner
Laget av 100% naturlig krystallsalt uten tilsetningsstoffer
Himalaya-salt er i utgangspunktet et slags halvsalt som aldri har blitt forurenset eller behandlet
Gir en perfekt salt touch på maten
Brukes til matlaging eller servering, varm eller kald
Saltsten er den nyeste trenden i matlaging og brukes som en stekeplate på komfyren, i ovnen eller på grillen. Denne rosa saltsteinen stammer fra Himalayabergets hjerte, maten får en balansert salthet som får frem de naturlige smakene på råvarene. En oppvarmet sten kan brukes til steking av små biter av kjøtt, fisk eller skalldyr. Den kan brukes nedkjølt for både matlaging og servering, for eksempel av laks, grønnsaker, frukt eller sjokolade. Stenen er av 100% naturlig krystallsalt, som vil si at den er helt naturlig, uten kjemikalier eller tilsetningsstoffer.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Serveringstilbehør | Satake Satake Saltsten Med Holder”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling