På salg!

Sofaer | Decotique Grand 3-Seters Loungesofa Høyre, Zink Grey

NOK 1888.43 NOK 745.56

Grand 3-seters sofa, en eksklusiv sofa fra vårt eget merke Decotique. En stilig modulsofa med en fantastisk komfort. Grand finnes i utallige kombi…

På lager

Varenummer: A.7539-FS5758 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Grand 3-seters sofa, en eksklusiv sofa fra vårt eget merke Decotique. En stilig modulsofa med en fantastisk komfort. Grand finnes i utallige kombinasjoner, med et stoff av høy kvalitet i elegante farger. Sofaen har en sjenerøs sittedybde som innbyr til koselige filmkvelder med familie og venner. Fungerer både som en salongsofa i lobbyen og som en mindre sofa i stuen hjemme. Noen kombinasjoner inkluderer også en krakk eller lenestol, du kan velge mellom venstre eller høyre modell.
Sofaen er konstruert med en solid treramme og Nozag-fjæring. Sitteputene har en kjerne av kaldskum, med en duntopp for en myk og behagelig følelse. Disse bør "puffes" innimellom for å opprettholde den pene passformen og for å la dunen spre seg jevnt. Sofaene finnes i to stoffer med litt forskjellige egenskaper. Det går å kjøpe til en 2-pakning med nydelige dekorative puter i de samme stoffene. Modulene leveres ferdig montert.
Stoff:
Prado: Grey, Taupe
100% polyester, fløyel, skitt/vann-avstøtende, holdbart, pilling 5
Mine: Shell, Hunter, Dolphine
96% polyester og 4% nylon, Micro Chenille-stoff, holdbart, pilling 4-5.
Grand Grand er en stilren modulsofa med rette linjer og fantastisk komfort. Du får den i utallige kombinasjoner og med tekstiler i høy kvalitet og elegante farger. Sofaen har god sittedybde, noe som byr inn til koselige filmkvelder med familie og venner.
Vær oppmerksom på at divandelen vil være på siden av sofaen, sett forfra. Se bilde.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Sofaer | Decotique Grand 3-Seters Loungesofa Høyre, Zink Grey”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling