På salg!

Sofaer | Decotique Grand 4-Seters Sofa, Zink Grey

NOK 1575.49 NOK 706.32

Grand 4-seter sofa, en eksklusiv sofa fra vårt eget merke Decotique. En stilig modulsofa med en fantasti…

På lager

Varenummer: A.7539-FS5754 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Grand 4-seter sofa, en eksklusiv sofa fra vårt eget merke Decotique. En stilig modulsofa med en fantastisk komfort. Grand finnes i utallige kombinasjoner, med et stoff av høy kvalitet i elegante farger. Sofaen har en sjenerøs sittedybde som innbyr til koselige filmkvelder med familie og venner. Fungerer både som en salongsofa i lobbyen og som en mindre sofa i stuen hjemme. Noen kombinasjoner inkluderer også en krakk eller lenestol, du kan velge mellom venstre eller høyre modell.
Sofaen er konstruert med en solid treramme og Nozag-fjæring. Sitteputene har en kjerne av kaldskum, med en duntopp for en myk og behagelig følelse. Disse bør "puffes" innimellom for å opprettholde den pene passformen og for å la dunen spre seg jevnt. Sofaene finnes i to stoffer med litt forskjellige egenskaper. Det går å kjøpe til en 2-pakning med nydelige dekorative puter i de samme stoffene. Modulene leveres ferdig montert.
Stoff:
Prado: Zink Grey och Mole Brown
100% polyester, fløyel, skitt/vann-avstøtende, holdbart, pilling 5
Mine: Bright Ash, Hunter Brown och Sandshell Beige
96% polyester og 4% nylon, Micro Chenille-stoff, holdbart, pilling 4-5.
Grand Grand er en stilren modulsofa med rette linjer og fantastisk komfort. Du får den i utallige kombinasjoner og med tekstiler i høy kvalitet og elegante farger. Sofaen har god sittedybde, noe som byr inn til koselige filmkvelder med familie og venner.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Sofaer | Decotique Grand 4-Seters Sofa, Zink Grey”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling