På salg!

Stoler & Krakker | OX Denmarq September Barstol, Cognac Skinn

NOK 1206.63 NOK 794.61

September barstol fra OX Denmarq, designet av Dennis Marquart. En stilig barstol med en stålramme og et sete av 100% vegetabilsk garvet skinn med en tykkelse på minst 3 mm. Skinnet får en vakker patina med årene…

På lager

Varenummer: A.7539-FS5693 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

September barstol fra OX Denmarq, designet av Dennis Marquart. En stilig barstol med en stålramme og et sete av 100% vegetabilsk garvet skinn med en tykkelse på minst 3 mm. Skinnet får en vakker patina med årene, noe som gir stolen et enda vakrere utseende. Dette skjer naturlig etter å ha blitt påvirket av lys, tid og bruk. Finnes med stativ av pulverlakkert eller rustfritt stål.
Ox Denmarq jobber hovedsakelig med skinn fra Spania, skinnoverflaten er ikke modifisert. Spanske husdyr tilbringer normalt det meste av livet sitt utendørs i naturen i stedet for å innendørs. Naturen etterlater spor som insektbitt og arr. Disse merkene forteller en historie om opprinnelsen og reflekterer et naturlig produkt. Hvert produkt blir derfor unikt, da det forekommer forskjeller i farge og overflate.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Stoler & Krakker | OX Denmarq September Barstol, Cognac Skinn”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling