På salg!

Tallerkener | Rörstrand Mon Amie Tallerken 24 Cm

NOK 309.02 NOK 137.34

Tallerkenen fra Rörstrand har elegant, tidløst design i porselen med vakkert mønster hele veien rundt perfekt til servering av både middag og frokost. Den har utmerket kvalitet til hverdagslig bruk.Designet av Marianne Westman. Om tallerkenen fra Rörstr…

På lager

Varenummer: A.7539-FS3749 Kategorier: , Stikkord: , ,

Beskrivelse

Tallerkenen fra Rörstrand har elegant, tidløst design i porselen med vakkert mønster hele veien rundt perfekt til servering av både middag og frokost. Den har utmerket kvalitet til hverdagslig bruk.Designet av Marianne Westman. Om tallerkenen fra Rörstrand- Elegant, tidløst design.- Vakkert mønster.- Finnes også som en skål.- Tallerkenen finnes iforskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Mon Amie.- Laget av porselen.- Diameter: 240 mm.- Laget i India Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.- Tallerkenen tåler temperaturer på opp til 250°C.
Mon AmieMon Amie er en av de mest klassiske servisene fra Rörstrand, med sine stilfulle koboltblå blomster. Historien startet som en skisse en regnfull sommerkveld og endte som en designklassiker. I dag er Marianne Westmans mønster Mon Amie en elsket favoritt i mange hjem.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Tallerkener | Rörstrand Mon Amie Tallerken 24 Cm”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling